Aktuella utbildningar

Recensioner

Madeleine

Jag tycker den har varit rolig, kreativ och lärorik. Utamaning med sketch up främst att förstå programmet men i slutet blev jag grym på det ! Jätte bra och stöttande lärare !

Anders

Du kommer att få med dig mängder med nya kunskaper kring många olika idrotter. Du blir en del av din egen och andras utbildning med rörelse och hälsa i centrum!

Christina Hjelmar Kommentar:
Tack för tydlig och bra beskrivning av det vi strävar efter att erbjuda.

Christina, stolt rektor
Saman

Jag tycker att kursen har varit kul och nyttig! Linus har varit superbra som pedagog! Jag har lärt mig massor inom webbutveckling och ser fram emot att läsa kommande nivå i programmet! Webbutveckling är kul!

Inom vilket område vill du studera?

På yrkesutbildningar.se får du som vill plugga vidare hjälp att hitta information om vilka yrkesutbildningar som finns i Sverige och utomlands. Just nu finns information om hela 1127 yrkesutbildningar inom massor av kategorier.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra, som t.ex. behörighetskrav, utbildningslängd, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in