hemekonomi.com gratis

Enklare hushållsbudget

Hantera din hushållsbudget enklare med vårt gratis program för privatekonomi - du får total koll på dina pengar. Du är igång på en minut och ekonomi blir aldrig tråkigt igen. Grafer och snygga rapporter ger dig en precis och överskådlig sammanställning.

Basversionen är gratis och du är anonym. Du kommer snabbt och enkelt igång med kassaboken, du gör en budget på några sekunder och du kan själv välja dina kategorier. Basversionen innehåller även en kalender för minnesnoteringar och födelsedagar. Läs mer om gratisversionen eller skapa konto gratis och börja använda programmet idag, helt anonymt.

Demofilm
  hemekonomi plus

PLUS-versionen

När du väl blivit varm i kläderna med gratisversionen kan du när som helst uppgradera till PLUS-versionen för en kostnad av endast 10 kr/mån.

Plusversionen ger dig möjlighet att följa saldon på dina konton, således kan du bättre planera din ekonomi på lång sikt. Tack vare fler rapporter kan du analysera och följa upp din privatekonomi ännu bättre, och med en rad specialverktyg för ex. lån, sparande, räkningar, bil och boende får du ännu roligare!

Som om det inte vore nog så vaknar även kalendern till liv i PLUS-versionen och skickar ut både email och sms för att påminna dig!

Läs mer om PLUS-versionen eller skapa konto och börja använda gratisversionen redan idag (väl inne i programmet kan du när som helst uppgradera till PLUS-versionen).

 

Menu:

Användare #
:

""

 

Rekommenderas

- Hitta lånet
- Finansportalen